• Hai, Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia.

  Terima kasih kerana berminat bersama YouVea.com yang didatangkan sebagai Akademi secara Virtual eLearning dikuasakan dengan Affiliate dan Ruang Media Sosial.

  Produk inovasi terkini yang memenuhi permintaan pasaran masa hadapan (4.0 Industrial Revolution) ini membuka peluang untuk anda mencurahkan ilmu secara atas talian disamping menjana pendapatan melalui pelbagai ruang.

  Ya, ruang yang disediakan disini bukanlah sekadar Affiliate semata-mata, tetapi dibangunkan bersama ruang jualan video tutorial, jualan ebook serta ruang media sosial yang dapat membantu meningkatkan lagi 'BRANDING' para instruktor.

  Tugas anda menjadi lebih mudah, tanpa perlu membuang masa untuk menyediakan laman web yang menyulitkan serta kos operasi lebih jimat disamping kesediaan tentera affiliate yang sentiasa ingin mengambil peluang untuk mempromosikan produk anda. Selain itu, berbanding kaedah tradisional sebelum ini ramai instruktor, sifu, coach yang menjalankan perniagaan secara online tidak mendapat feedback dari pelanggan atau pelajar mereka.

  YouVea.com menyediakan ruang untuk anda 'follow up' prestasi pelajar anda serta ruang untuk pelajar anda berhubung dengan instruktor kesayangan mereka.

  YouVea.com juga memudahkan urusan para tentera affiliate untuk membuat promosi.

  Jadilah yang terawal bersama YouVea.com

 • Borang Pendaftaran Instruktor YouVea

  Akademi Virtual eLearning dikuasakan dengan Affiliate dan Ruang Media Sosial
 • Jika belum mendaftar, sila daftarkan diri anda terlebih dahulu melalui link http://www.youvea.com/wp-login.php

 • Reload
 • :
 • Should be Empty:
error: Maaf, fungsi ini dinyahkuasakan !!